Advies, ontwerp en calculatie

Heeft u tijdens uw zoektocht naar een overkapping, tuinhuis of veranda nog niets geschikt kunnen vinden? Logisch, want niet elke standaardoverkapping past direct in uw tuin of heeft de gewenste vorm. Gelukkig biedt Gras en Groen Overkappingen de perfecte oplossing: maatwerk. Graag zitten wij samen met u om de gouden formule voor uw overkapping te vinden.

Van vrijblijvend gesprek tot montage

Wilt u gebruik maken van onze maatwerkservice? Dan bent u vast benieuwd naar welke weg wij samen gaan bewandelen! Dit is een vaststaand traject waarin de tijd wordt genomen om tot een perfect eindresultaat te komen.maatwerk overkapping
maatwerk overkapping
maatwerk overkapping
maatwerk overkapping
maatwerk overkapping

Advies op maat voor uw tuin en wensen

Wij beginnen altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan bij Gras en Groen in de showtuin, maar met plezier komen wij ook bij u thuis langs. Daar kunnen wij direct de situatie in uw tuin en de bijbehoren afmetingen opnemen. Aan de hand van deze gegevens en uw wensen gaan wij aan de slag en ontwerpen wij uw tuinhuis, veranda of overkapping. Daardoor bent u verzekerd van een unieke houtconstructie.

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bespreken wij het volgende:

Tekening en vrijblijvende offerte

Met alle informatie gaat onze ontwerper voor u aan de slag. Dit doen hij door een ontwerp te maken en een bijbehorende offerte. De ontwerptekening laat u de afmetingen zien van de overkapping plus de aanblik vanaf meerdere zijden. In de bijbehorende offerte splitsen we materiaalkosten voor onder andere de dakbedekking en de montage voor u uit. Daardoor is alles geheel transparant en begrijpelijk voor iedereen.

Op basis van die informatie besluit u of we samen verder gaan. Dit betekent niet dat we in één keer klaar zijn. Regelmatig moeten er dingen aangepast worden en zijn er meerdere rondes nodig zijn om tot een perfect ontwerp te komen. Mogelijk heeft u zelfs interesse in een groendak met sedum of wilt u spotjes laten inbouwen. Wat dat betreft is er ontzettend veel mogelijk met een houten overkapping!

Uitwerking op detailniveau en calculatie

Zodra u volledig tevreden bent over het ontwerp maken wij een bouwtekening. Deze gebruiken we bij de montage maar ook voor de calculatie van de benodigde materialen. Zou het immers niet ontzettend vervelend zijn als u of wij ergens op mispakken en de montage later vertraging oploopt?

Levering en montage bij u thuis

Op de afgesproken datum starten wij met de montage bij u thuis. In de offerte ziet u hoeveel dagen wij nodig denken te hebben voor het opbouwen en afwerken van de constructie.

Bent u benieuwd naar de montage bij u thuis? Lees hier dan snel meer!Maak vrijblijvend een afspraak!

Referenties
Overkapping Eindhoven

Maud Wezenberg


5

"Een echte aanrader en ik kan met dit weer heerlijk genieten van mijn overkapping met tuinhuis."

Overkapping Eindhoven
Referenties
Nieuwsberichten
UPDATE Maatregelen Gras en Groen i.vm. Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

UPDATE Maatregelen Gras en Groen i.vm. Coronavirus
Nieuwsberichten

Maak een vrijblijvende afspraak!

Wilt u zo snel mogelijk kunnen genieten van een speciaal voor u ontworpen tuinhuis of overkapping? Maak nu een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om een afspraak bij u thuis in te plannen.

Maakt u liever kennis bij Gras en Groen? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn 6 dagen in de week geopend om u te kunnen ontvangen. In de showtuin bij ons bedrijfspand staan bovendien een aantal overkappingen en tuinhuisjes. U kunt daar direct inspiratie opdoen en materialen in de buitenlucht bekijken!

 

Openingstijden van de showtuin

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak    
Zondag Gesloten

 


Maatwerk overkappingen

Maatwerk in ontwerp en uitvoering

Showtuin

Showtuin met diverse voorbeelden

overkapping laten plaatsen

Ook grondwerk en leggen bestrating

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Overkappingen zijn er in vele soorten en maten. Laat u adviseren door Gras en Groen over verschillende houtsoorten, dakbekleding en voorzieningen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u een overkapping of tuinhuis dat volledig naar uw wensen is ontworpen? Gras en Groen levert maatwerk en gaat met uw wensen en afmetingen aan de slag!

Lees meer
Gras en Groen

Heeft u een schitterende overkapping of een prachtig tuinhuis besteld bij Gras en Groen? De montageservice zorgt voor een perfecte plaatsing bij u thuis.

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Maak vrijblijvend een afspraak!