Advies, ontwerp en calculatie

Heeft u tijdens uw zoektocht naar een overkapping, tuinhuis of veranda nog niets geschikt kunnen vinden? Dan biedt Gras en Groen Overkappingen uitkomst voor u. Wij bieden namelijk ook maatwerk. Niet elke standaard overkapping past direct in uw tuin of heeft de gewenste vorm. In dat geval gaan we graag samen met u zitten om maatwerk te leveren.

Van vrijblijvend gesprek tot montage

Wilt u gebruik maken van onze maatwerk service? Dan bent u vast benieuwd welke weg wij samen gaan bewandelen! Dit is een vaststaand traject waarin de tijd wordt genomen om tot een perfect eindresultaat te komen.overkapping Den Bosch
overkapping Den Bosch
overkapping Den Bosch
overkapping Den Bosch
overkapping Den Bosch

Advies op maat voor uw tuin en wensen

Wij beginnen altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan bij Gras en Groen zijn in de showtuin in Den Bosch, maar evengoed komen wij bij u thuis langs. Daar kunnen wij direct de situatie in uw tuin en de bijbehoren afmetingen opnemen. Aan de hand van deze gegevens en uw wensen gaan wij aan de slag en ontwerpen wij uw tuinhuis, veranda of overkapping. Daardoor bent u verzekerd van een unieke houtconstructie.

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bespreken wij het volgende:

Tekening en vrijblijvende offerte

Met alle informatie gaat onze ontwerper voor u aan de slag. Dit doen hij door een ontwerp te maken en een bijbehorende offerte. Het ontwerp laat u de afmetingen zien van de overkapping plus de aanblik vanaf meerdere zijden. In de bijbehorende offerte worden materiaalkosten voor onder andere de dakbedekking en de montage voor u uitgesplitst. Daardoor is alles geheel transparant en begrijpelijk voor iedereen.

Op basis van die informatie besluit u of we samen verder gaan. Dit betekend niet dat we in één keer klaar zijn. Het gebeurt regelmatig dat er nog zaken aangepast moeten worden en er meerdere rondes nodig zijn om tot een perfect ontwerp te komen. Mogelijk heeft u zelfs interesse in een groendak met sedum of wilt u spotjes laten inbouwen. Wat dat betreft is ontzettend veel mogelijk met een houten overkapping!

Uitwerking op detailniveau en calculatie

Zodra u volledig tevreden bent over het ontwerp maken wij een bouwtekening. Deze wordt gebruikt bij de montage maar ook voor de calculatie van de benodigde materialen. Het is altijd ontzettend vervelend als u of wij ergens op mispakken en de montage later vertraging oploopt.

Levering en montage bij u thuis

Op de afgesproken datum starten wij met de montage bij u thuis. In de offerte hebben wij reeds bij u aangegeven hoeveel dagen wij denken nodig te hebben voor het opbouwen en afwerken van de constructie.

Bent u benieuwd naar de montage bij u thuis? Lees hier dan snel meer!Maak vrijblijvend een afspraak!

Referenties
Overkapping Oisterwijk

Herman Schoonhoven


5

"Wat een mooie overkapping is het geworden!"

Overkapping Oisterwijk
Referenties
Nieuwsberichten
Warm en sfeervol overwinteren in de tuin

Wilt u warm en sfeervol overwinteren in de tuin? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een houten overkapping in uw tuin!

Warm en sfeervol overwinteren in de tuin
Nieuwsberichten

Maak een vrijblijvende afspraak!

Wilt u zo snel mogelijk kunnen genieten van een speciaal voor u ontworpen tuinhuis of overkapping? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om een afspraak bij u thuis in te plannen.

Maakt u liever kennis bij Gras en Groen? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn 6 dagen in de week geopend om u te kunnen ontvangen. In de showtuin bij ons bedrijfspand staan bovendien een aantal overkappingen en tuinhuisjes. U kunt daar direct inspiratie opdoen en materialen in de buitenlucht bekijken!

 

Openingstijden van de showtuin

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 08:00 - 15:30
Zondag Gesloten

Maatwerk overkappingen

Maatwerk in ontwerp en uitvoering

Showtuin

Showtuin met diverse voorbeelden

overkapping laten plaatsen

Ook grondwerk en leggen bestrating

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Overkappingen zijn er in vele soorten en maten. Laat u adviseren door Gras en Groen over verschillende houtsoorten, dakbekleding en voorzieningen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u een overkapping of tuinhuis dat volledig naar uw wensen is ontworpen? Gras en Groen levert maatwerk en gaat met uw wensen en afmetingen aan de slag!

Lees meer
Gras en Groen

Heeft u een schitterende overkapping of een prachtig tuinhuis besteld bij Gras en Groen? De montageservice zorgt voor een perfecte plaatsing bij u thuis.

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Maak vrijblijvend een afspraak!