Showtuin Gras en Groen

Het uitzoeken van een geschikte overkapping of het ideale tuinhuis voor uw tuin kan behoorlijk lastig zijn. Door de grote verscheidenheid aan modellen is het moeilijk de juiste keuze te maken. Bovendien krijg je met een afbeelding op het internet niet altijd het juiste beeld. Om die reden heeft Gras en Groen Overkappingen een showtuin waarin veel verschillende  houten overkappingen te bezichtigen zijn. Lees hier verder hoe wij u in de showtuin kunnen helpen.

Wat is er te zien in de showtuin?

De showtuin bij Gras en Groen is niet uitsluitend gericht op het tonen van overkappingen en tuinhuisjes. Gras en Groen is een zeer compleet en vakkundig hoveniersbedrijf en dat laten wij zien op ruim 1200 m² buitenruimte. In de verschillende tuintjes die zijn aangelegd zijn wel een viertal overkappingen geplaatst. De overkappingen die in afmetingen en uiterlijk variëren geven een zeer goed beeld bij de mogelijkheden. 

Toegepaste mogelijkheden zijn:overkapping berging 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch

vanaf € 7.750,-    

's-Hertogenbosch

Douglas houten maatwerk overkapping 's-Hertogenbosch. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder
Maatwerk overkapping Vught
Vught

vanaf € 4.750,-    

Vught

Douglas houten maatwerk overkapping Vught. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder
overkapping showtuin
overkapping showtuin
overkapping showtuin
overkapping showtuin
overkapping showtuin

Inspiratie en advies

De showtuin van Gras en Groen is bedoeld om u verder te helpen met het realiseren van de door u gewenste overkapping. Dit doen wij enerzijds met het tonen van overkappingen welke u kunnen inspireren in het maken van de juiste keuze. De verschillende modellen voorzien van afmetingen en prijs geven u natuurlijk een goed beeld bij de kosten voor uw overkapping.

Naast het inspireren voorzien wij u ook graag van advies. Medewerkers van Gras en Groen staan voor u klaar om met u de wensen te inventariseren en waar nodig u te begeleiden in het maken van de juiste keuze. Dit alles uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.

Openingstijden van de showtuin

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak    
Zondag Gesloten

Adresgegevens Gras en Groen

Hedikhuizerweg 21

5222 BC Den Bosch

073-7200913

overkappingen@grasengroen.nlMaak vrijblijvend een afspraak!

Referenties
Overkapping Rosmalen

Wendy Govaerts


5

"Planning én uitvoering volgens afspraak. Complimenten!"

Overkapping Rosmalen
Referenties
Nieuwsberichten
Warm en sfeervol overwinteren in de tuin

Wilt u warm en sfeervol overwinteren in de tuin? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een houten overkapping in uw tuin!

Warm en sfeervol overwinteren in de tuin
Nieuwsberichten

Gras en Groen, uw tuin in goede handen!

Gras en Groen is zoals gezegd een compleet hoveniersbedrijf. Dat is vaak erg handig voor onze klanten. Uit het plaatsen van een overkapping vloeien vaak ook nog andere werkzaamheden voort. De overkapping wordt in de meeste gevallen op poeren gesteld waardoor de bestrating (op)nieuw gelegd moet worden. De hoveniers van Gras en Groen kunnen deze en andere hovenierswerkzaamheden uitstekend voor u uitvoeren. De kwaliteit van uitvoering van werkzaamheden kunt u eveneens bekijken in de showtuin.

Producten van Gras en Groen

In de showtuin tonen we dus ook de kwaliteit van de dienstverlening van het hoveniersbedrijf. In de aangelegde tuinen maken we ook gebruik van hoogwaardige materialen voor de tuin. De gebruikte producten worden op verschillende plaatsen ook tentoongesteld.

 

 


Maatwerk overkappingen

Maatwerk in ontwerp en uitvoering

Showtuin

Showtuin met diverse voorbeelden

overkapping laten plaatsen

Ook grondwerk en leggen bestrating

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Overkappingen zijn er in vele soorten en maten. Laat u adviseren door Gras en Groen over verschillende houtsoorten, dakbekleding en voorzieningen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u een overkapping of tuinhuis dat volledig naar uw wensen is ontworpen? Gras en Groen levert maatwerk en gaat met uw wensen en afmetingen aan de slag!

Lees meer
Gras en Groen

Heeft u een schitterende overkapping of een prachtig tuinhuis besteld bij Gras en Groen? De montageservice zorgt voor een perfecte plaatsing bij u thuis.

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Maak vrijblijvend een afspraak!