Showtuin Gras en Groen

Het uitzoeken van een geschikte overkapping of het ideale tuinhuis voor uw tuin kan behoorlijk lastig zijn. Door de grote verscheidenheid aan modellen ziet u misschien door het bomen het bos niet meer. Bovendien krijgt u met een afbeelding op het internet niet altijd het juiste beeld. Om die reden heeft Gras en Groen Overkappingen een showtuin waarin verschillende houten overkappingen te bezichtigen zijn. Lees hier verder hoe wij u in de showtuinhelpen.

Wat is er te zien in de showtuin?

De showtuin bij Gras en Groen is niet uitsluitend gericht op het tonen van overkappingen en tuinhuisjes. Gras en Groen is een zeer compleet en vakkundig hoveniersbedrijf en dat laten wij zien op ruim 1200 m² buitenruimte. In de verschillende, aangelegde tuintjes zijn wel een viertal overkappingen geplaatst. De overkappingen variëren in afmetingen en uiterlijk en geven een zeer goed beeld van de mogelijkheden. 

Toegepaste mogelijkheden zijn:

 overkapping berging 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch

vanaf € 7.750,-    

's-Hertogenbosch

Douglas houten maatwerk overkapping 's-Hertogenbosch. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder
Maatwerk overkapping Vught
Vught

vanaf € 4.750,-    

Vught

Douglas houten maatwerk overkapping Vught. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder
overkapping showtuin
overkapping showtuin
overkapping showtuin
overkapping showtuin
overkapping showtuin

Inspiratie en advies

De showtuin van Gras en Groen is bedoeld om u verder te helpen met het realiseren van dé overkapping die uw wensen laat uitkomen. Dit doen wij enerzijds met het tonen van overkappingen die u kunnen inspireren bij de juiste keuze. De verschillende modellen met afmetingen en prijs geven u natuurlijk een goed beeld van de kosten voor uw overkapping.

Naast het inspireren voorzien wij u ook graag van advies. Medewerkers van Gras en Groen staan voor u klaar om met u uw wensen in kaart brengen en waar nodig u te begeleiden in het maken van de juiste keuze. Dit alles uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.

Openingstijden van de showtuin

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak    
Zondag Gesloten

Adresgegevens Gras en Groen

Hedikhuizerweg 21

5222 BC Den Bosch

073-7200913

overkappingen@grasengroen.nlMaak vrijblijvend een afspraak!

Referenties
Overkapping Oss

H van Lieverloo


4

"Goed maatwerk. Flexibel inzetbaar."

Overkapping Oss
Referenties
Nieuwsberichten
Sluit uw overkapping af met een glazen schuifpui

Steeds meer mensen zien de tuin en hun terrasoverkapping als uitbreiding van de woonruimte. Om uw overkapping ook voor het oog bij het woongedeelte te betrekken, is een glazen schuifpui perfect.

Sluit uw overkapping af met een glazen schuifpui
Nieuwsberichten

Gras en Groen, uw tuin in goede handen!

Gras en Groen is zoals gezegd een compleet hoveniersbedrijf. Dat is vaak erg handig voor onze klanten. Uit het plaatsen van een overkapping vloeien vaak nog andere werkzaamheden voort. De overkapping stellen we in de meeste gevallen op poeren, waardoor de bestrating (op)nieuw gelegd moet worden. De hoveniers van Gras en Groen kunnen deze en andere hovenierswerkzaamheden uitstekend voor u uitvoeren. De kwaliteit van onze werkzaamheden ziet u eveneens terug in onze showtuin.

Producten van Gras en Groen

In de aangelegde showtuinen maken we ook gebruik van hoogwaardige materialen voor de tuin. De gebruikte producten worden op verschillende plaatsen tentoongesteld. Denk aan:

 

 


Maatwerk overkappingen

Maatwerk in ontwerp en uitvoering

Showtuin

Showtuin met diverse voorbeelden

overkapping laten plaatsen

Ook grondwerk en leggen bestrating

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Overkappingen zijn er in vele soorten en maten. Laat u adviseren door Gras en Groen over verschillende houtsoorten, dakbekleding en voorzieningen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u een overkapping of tuinhuis dat volledig naar uw wensen is ontworpen? Gras en Groen levert maatwerk en gaat met uw wensen en afmetingen aan de slag!

Lees meer
Gras en Groen

Heeft u een schitterende overkapping of een prachtig tuinhuis besteld bij Gras en Groen? De montageservice zorgt voor een perfecte plaatsing bij u thuis.

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Maak vrijblijvend een afspraak!