Eindhoven vanaf € 14.750,-


Eindhoven

Bent u op zoek naar een overkapping met een landelijke uitstraling? Dan is de kapschuur Eindhoven misschien hetgeen waarnaar u op zoek bent. De kapschuur wordt compleet afgewerkt bij u in de tuin geplaatst door de vakkundige timmermannen van Gras en Groen!

Afmetingen: B750 x L300 x H300 cm

Staanders en wandafwerking

De robuuste douglas houten staanders worden bevestigd op betonpoeren. Dit is een extra wegzak preventie en garandeert een lange levensduur. Zij- en achterwanden werken wij af met potdekselplanken. Dit kan van onbehandeld douglas hout zijn, maar ook zwart gespoten als dit beter past in de stijl van uw tuin!

Dakafwerking

Het dak is waterdicht afgewerkt. Hiervoor worden prijstechnisch interessante dakpanplaten gebruikt. Tegen een meerprijs kan dit ook op een andere wijze worden bekleed, bijvoorbeeld dakpannen of kant en klare rietdakplaten geven uw overkapping net een luxere afwerking.

Inclusief berging

De kapschuur voorziet ook direct in uw behoefte van een berging. Hermetisch afsluitbaar kunnen tuingereedschappen, fietsen en andere materialen veilig uit het zicht worden opgeborgen.

Maatwerk

Gras en Groen Overkappingen levert maatwerk op het gebied van ontwerp en plaatsing. Sluit de kapschuur Eindhoven net niet aan bij hetgeen dat u in gedachten heeft? Een afwijkende indeling, eikenhouten staanders of een groter formaat? Dan verwerken wij uw wensen tot een uniek ontwerp.

U herkent het vast wel. Er moet binnenshuis een klein klusje worden uitgevoerd, maar uiteindelijk valt u van het één in het ander. In de tuin is dat vaak niet anders. Het plaatsen van een kapschuur staat meestal niet op zichzelf. Er is ook elektriciteit nodig voor verlichting, water voor een buitenkraan en onder de overkapping moet eigenlijk ook nog nieuwe bestrating worden gelegd.

Gras en Groen Overkappingen kan u al het werk uit handen nemen. De hoveniers van Gras en Groen kunnen ervoor zorgen dat u na het plaatsen van de overkapping kunt genieten van de tuin. Het is dus niet nodig om een stratenmaker te benaderen of zelf de handen uit de mouwen te steken, tenzij u dit graag doet natuurlijk!Referenties
Buitenkeuken en overkapping Den Bosch

Sander Zijderveld


5

"Wij komen nog amper binnen in de zomer"

Buitenkeuken en overkapping Den Bosch
Referenties
Nieuwsberichten
Warm en sfeervol overwinteren in de tuin

Wilt u warm en sfeervol overwinteren in de tuin? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een houten overkapping in uw tuin!

Warm en sfeervol overwinteren in de tuin
Nieuwsberichten


Aanverwante producten

Overkapping berging Vlijmen
Vlijmen

vanaf € 7.750,-    

Vlijmen

Douglas houten maatwerk overkapping Vlijmen. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder
overkapping berging 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch

vanaf € 7.750,-    

's-Hertogenbosch

Douglas houten maatwerk overkapping 's-Hertogenbosch. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder
Maatwerk overkapping Vught
Vught

vanaf € 4.750,-    

Vught

Douglas houten maatwerk overkapping Vught. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder

Bezoek onze showtuin

Gras en Groen Showtuin Den Bosch
Contactinformatie
Vertel het verder
Maak vrijblijvend een afspraak!