Eindhoven vanaf € 14.750,-


Eindhoven

Bent u op zoek naar een overkapping met een landelijke uitstraling? Dan is de kapschuur Eindhoven misschien hetgeen waarnaar u op zoek bent. De kapschuur wordt compleet afgewerkt bij u in de tuin geplaatst door de vakkundige timmermannen van Gras en Groen!

Afmetingen: B750 x L300 x H300 cm

Staanders en wandafwerking

De robuuste douglashouten staanders worden bevestigd op betonpoeren. Dit is een extra wegzakpreventie en garandeert een lange levensduur. Zij- en achterwanden werken wij af met potdekselplanken. Dit kan van onbehandeld douglashout zijn, maar ook zwart gespoten als dit beter past in de stijl van uw tuin!

Dakafwerking

Het dak is waterdicht afgewerkt. Hiervoor worden prijstechnisch interessante dakpanplaten gebruikt. Tegen een meerprijs kan dit ook op een andere wijze worden bekleed, bijvoorbeeld dakpannen of kant en klare rietdakplaten geven uw overkapping net een luxere afwerking.

Inclusief berging

De kapschuur voorziet ook direct in uw behoefte van een berging. Hermetisch afsluitbaar kunnen tuingereedschappen, fietsen en andere materialen veilig uit het zicht worden opgeborgen.

Maatwerk

Gras en Groen Overkappingen levert maatwerk op het gebied van ontwerp en plaatsing. Sluit de kapschuur Eindhoven net niet aan bij wat u in gedachten heeft? Een afwijkende indeling, eikenhouten staanders of een groter formaat? Dan verwerken wij uw wensen tot een uniek ontwerp.

U herkent het vast wel. Er moet binnenshuis een klein klusje worden uitgevoerd, maar uiteindelijk valt u van het één in het ander. In de tuin is dat vaak niet anders. Het plaatsen van een kapschuur staat meestal niet op zichzelf. Er is ook elektriciteit nodig voor verlichting, water voor een buitenkraan en onder de overkapping moet eigenlijk ook nog nieuwe bestrating worden gelegd.

Gras en Groen Overkappingen kan u al het werk uit handen nemen. Dankzij onze hoveniers geniet u straks na het plaatsen van de overkapping volledig van uw tuin. Het is niet nodig om een stratenmaker te benaderen of zelf de handen uit de mouwen te steken, tenzij u dit graag doet natuurlijk!Referenties
Landelijke overkapping Engelen

Sjack van Zandvoort


5

"Zeer prettig bedrijf met echte vakmensen, doen wat ze beloven en leveren echt kwaliteit!"

Landelijke overkapping Engelen
Referenties
Nieuwsberichten
Houten pergola’s en mediterrane sferen

Naar Spanje op vakantie? Door een houten pergola aan uw overkapping te (laten) bouwen is dat overbodig. U haalt de Mediterraanse sfeer naar uw eigen tuin.

Houten pergola’s en mediterrane sferen
Nieuwsberichten


Aanverwante producten

Overkapping berging Vlijmen
Vlijmen

vanaf € 7.750,-    

Vlijmen

Douglas houten maatwerk overkapping Vlijmen. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder
overkapping berging 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch

vanaf € 7.750,-    

's-Hertogenbosch

Douglas houten maatwerk overkapping 's-Hertogenbosch. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder
Maatwerk overkapping Vught
Vught

vanaf € 4.750,-    

Vught

Douglas houten maatwerk overkapping Vught. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder

Bezoek onze showtuin

Gras en Groen Showtuin Den Bosch
Contactinformatie
Vertel het verder
Maak vrijblijvend een afspraak!