Gras en Groen Overkappingen is geboren!

Gras en Groen Overkappingen is geboren!

Geplaatst door: Jasper Brands
Productspecialist Gras en Groen Hoveniers
Volg Jasper Brands op LinkedIn
Geplaatst op: 23-12-2017
Laatst aangepast op: 12-01-2018

Tonyo van Run

Met gepaste trots en vol enthousiasme presenteren wij het nieuwe bedrijfsonderdeel Gras en Groen Overkappingen. Met een nieuwe website en medewerkers die zich hebben gespecialiseerd in het ontwerpen en de montage kan Gras en Groen haar klanten nog beter bedienen. De focus komt te liggen op het bieden van maatwerk, maar ook voor het leveren en plaatsen van overkappingen uit een uitgebreide catalogus is Gras en Groen u graag ter dienst!

Gras en Groen legt focus op overkappingen!

In de zomer tot in de late uurtjes genieten van het mooie weer of al vroeg in het seizoen comfortabel buiten zitten, in Nederland is het overduidelijk een trend. Al jaren zijn we er gek op en nu de crisis voorbij is wordt er ook volop geïnvesteerd. Daarnaast lijkt er in elk huishouden een chronisch gebrek aan opbergruimte. Een overkapping met opbergruimte of een tuinhuis biedt dan uitkomst met name voor tuin gerelateerde artikelen.

Waarom Gras en Groen Overkappingen?

Eigenaar Gordon van Ooijen legt uit: “In de afgelopen jaren werden de overkappingen geplaatst door hoveniers het hoveniersbedrijf Gras en Groen. Dit kostte veel tijd terwijl bij het hoveniersbedrijf de focus hoort te liggen bij de aanleg van de complete tuin.”

Door het in dienst nemen van timmermannen en een andere taakverdeling op kantoor veranderen een paar zaken. Van Ooijen: “Iedereen kan weer in zijn eigen kracht komen te werken. En het mooie is dat er kruisbestuiving plaatsvindt op momenten dat er in een tuinproject een overkapping komt of als er bij een overkapping ook andere aanpassingen in de tuin komen kijken.

Voordelen bij Gras en Groen Overkappingen

Overkappingen speciaal op maat gemaakt

Er is een zeer ruim aanbod van gestandaardiseerde overkappingen en tuinhuisjes. Toch is er een grote kans dat deze niet passen in uw tuin of aansluiten bij uw wensen. Gras en Groen Overkappingen is er dan ook trots op dat er maatwerk aangeboden kan worden. Alle knowhow voor het maken van een ontwerp en de bijbehorende calculatie had Gras en Groen al in huis.

Na een vrijblijvend gesprek en inmeten op locatie maakt bouwtechnisch tekenaar en tuinarchitect Jasper Brands een ontwerp. Nadat er akkoord is gegeven wordt alles in het werk gesteld om het bouwkundige element zo snel mogelijk te plaatsen. Normaal gezien kan Gras en Groen ervoor zorgen dat het gewenste tuinhuis er binnen 3 weken staat.

Doe binnenkort inspiratie op in de showtuin!

Wie momenteel bij Gras en Groen een kijkje wil nemen in de bekende showtuin komt bedrogen uit. In aanloop naar het voorjaar wordt de showtuin volledig op de schop genomen. Daar wordt nu ruimte gemaakt voor modeltuinen met overkappingen en tuinhuisjes. In maart volgt een officiële heropening, maar ook in februari kunt u er al terecht!

Wilt u meer weten over Gras en Groen Overkappingen? Neem dan een kijkje op onze splinternieuwe website. Heeft u interesse in een overkapping? Bel of mail ons dan even op 073-7200855 of overkappingen@grasengroen.nl dan maken we graag een afspraak met u. Of kom binnenkort dus langs in onze nieuwe showtuin!

Lees ook:

UPDATE Maatregelen Gras en Groen i.vm. Coronavirus

UPDATE Maatregelen Gras en Groen i.vm. Coronavirus

19-03-2020

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Sluit uw overkapping af met een glazen schuifpui

Sluit uw overkapping af met een glazen schuifpui

02-12-2019

Steeds meer mensen zien de tuin en hun terrasoverkapping als uitbreiding van de woonruimte. Om uw overkapping ook voor het oog bij het woongedeelte te betrekken, is een glazen schuifpui perfect.

Lees verder
Fraké noir, stijlvolle wandbekleding

Fraké noir, stijlvolle wandbekleding

01-12-2019

De wanden van uw overkapping stijlvol afwerken? Het Afrikaanse fraké noir is een goede optie. Wat is dit voor houtsoort en wat zijn de voordelen ervan?

Lees verder
Geliefde houtsoorten voor uw overkapping

Geliefde houtsoorten voor uw overkapping

01-11-2019

In de tuin maakt u natuurlijk het liefst gebruik van natuurlijke materialen. En wat is er dan mooier dan een houten overkapping?

Lees verder
Extra daglicht met koepel of lichtstraat in uw overkapping

Extra daglicht met koepel of lichtstraat in uw overkapping

10-10-2019

Een overkapping plaatsen direct aan uw achter- of zijgevel is heerlijk. U loopt zo vanuit uw huiskamer de tuin in! Wel neemt het veel daglicht weg; een lichtstraat of koepel biedt dan uitkomst.

Lees verder
Houten bergingen bij overkappingen de oplossing voor ruimtegebrek

Houten bergingen bij overkappingen de oplossing voor ruimtegebrek

01-09-2019

U herkent het vast wel: rondslingerend tuingereedschap of speelgoed, fietsen die niet meer in de schuur passen. Tegenwoordig is opbergruimte schaars. Een overkapping met berging biedt uitkomst.

Lees verder
Houten pergola’s en mediterrane sferen

Houten pergola’s en mediterrane sferen

01-07-2019

Naar Spanje op vakantie? Door een houten pergola aan uw overkapping te (laten) bouwen is dat overbodig. U haalt de Mediterraanse sfeer naar uw eigen tuin.

Lees verder
Overkappingswanden met lamellen of shutters

Overkappingswanden met lamellen of shutters

03-06-2019

Door twee wanden van uw overkapping dicht te maken, houdt u de wind weg. Helemaal dicht geeft alleen zo’n gesloten gezicht, daarom kunt u nu ook kiezen voor schutterschermen.

Lees verder
Koken in uw eigen buitenkeuken

Koken in uw eigen buitenkeuken

01-05-2019

Een van de tuintrends van 2019: buitenkeukens. En dat is niet voor niets! Koken en lekker lang tafelen met familie en vrienden in uw eigen buitenkeuken geeft het ultieme vakantiegevoel.

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Maak vrijblijvend een afspraak!