Showtuin Hemelvaartsdag geopend!

Showtuin Hemelvaartsdag geopend!

Geplaatst door: Jasper Brands
Productspecialist Gras en Groen Hoveniers
Volg Jasper Brands op LinkedIn
Geplaatst op: 09-05-2018

Tonyo van Run

Het mooie weer van de afgelopen dagen heeft u ongetwijfeld naar buiten gelokt. Bent u in de tuin tot de conclusie gekomen dat uw tuin nog niet klaar is voor de zomer? Dat is helemaal niet erg! Er is nog voldoende tijd om uw tuin helemaal in orde te brengen.

Showtuin Gras en Groen geopend op Hemelvaartsdag

Ook morgen is de showtuin van Gras en Groen weer geopend voor alle tuinliefhebbers. Vanaf 10:00 tot 16:00 uur openen wij de poort van de showtuin. Medewerkers van Gras en Groen staan dan voor u klaar met passend advies of om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen!

Bezoekadres en openingstijd Hemelvaartsdag

Hedikhuizerweg 21 5222 BC Den Bosch 073-7200935 

 

Donderdag 10 mei 10:00 - 16:00

 

Model overkappingen en advies

Wilt u echt optimaal genieten van de mooie zomeravonden die ongetwijfeld komen gaan. Met een houten overkapping is het ook in de avond, of op iets minder zomerse dagen, heerlijk buiten zitten.

Waarmee kunnen wij u bij Gras en Groen Overkappingen van dienst zijn? Voor elk type en formaat overkapping kunt u in ‘s-Hertogenbosch terecht. Naast een zeer uitgebreide catalogus hebben wij ook een bouwtechnisch tekenaar in dienst. Hij kan elk gewenst type speciaal voor u ontwerpen. Dankzij deze maatwerk service weten wij zeker dat uw overkapping aan al uw wensen tegemoet zal komen!

Een showtuin vol inspiratie!

Weet u nog niet helemaal wat u wilt doen met de tuin? Wellicht brengen de modeltuinen die zijn aangelegd u op een leuk of goed idee. In verschillende stijlen zijn er tuinen ingericht. Qua formaat en indeling komen deze ongetwijfeld overeen met de situatie bij u thuis. Tuinstijlen spelen een belangrijke rol in het verkrijgen van de juiste sfeer in de tuin. Het ontwerp, gebruikte materialen en beplanting zorgen gezamenlijk voor harmonie.

Bij Gras en Groen vindt u onder meer de volgende tuinstijlen:

Combineer uw bezoek met de geraniummarkt!

Op Hemelvaartsdag is er in het centrum van 's-Hertogenbosch jaarlijks de geraniummarkt. Verspreid over de markt staan talloze marktkramen met tuinplanten en toebehoren voor de tuin. Een zeer gezellige markt om te bezoeken en een uitstekende combinatie met Gras en Groen. Het aanplanten van borders of het aankleden van de tuin met potten en bloeiende planten brengt uw tuin direct in zomersesferen.

Wij hopen u morgen te mogen begroeten in 's-Hertogenbosch! 

Lees ook:

Tuinoverkapping sfeervol inrichten

Tuinoverkapping sfeervol inrichten

12-07-2018

Heeft u ook al zo’n ontzettend fraaie overkapping in de tuin? Dan is het tijd om deze gezellig aan te kleden!

Lees verder
3 tips tegen vergrijzing douglashout

3 tips tegen vergrijzing douglashout

22-05-2018

Laat je je overkapping gracieus verouderen of wil je de vergrijzing van je douglashout tegen gaan? Check dan deze drie nuttige tips!

Lees verder
Gras en Groen, uw tuin in goede handen!

Gras en Groen, uw tuin in goede handen!

02-05-2018

Laat u een overkapping plaatsen in de tuin? Er komt vaak meer bij kijken. Gelukkig biedt Gras en Groen de helpende hand!

Lees verder
Samenwerking Gras en Groen en Sempergreen

Samenwerking Gras en Groen en Sempergreen

05-03-2018

Groendaken en overkappingen zijn een ontzettend mooie en ook duurzame combinatie. lees meer over de samenwerking van Gras en Groen en Sempergreen.

Lees verder
Lichtstraat in een overkapping

Lichtstraat in een overkapping

01-03-2018

Wilt u een overkapping met extra licht? Kies dan voor een overkapping met lichtstraat en laat u informeren door Gras en Groen.

Lees verder
Trends in 2018

Trends in 2018

09-01-2018

Overweegt u een overkapping of tuinhuis te plaatsen in uw tuin? Lees dan snel welke trends er aan zitten te komen en kies een overkapping of tuinhuis dat helemaal up-to-date is.

Lees verder
Herkomst en eigenschappen Douglashout

Herkomst en eigenschappen Douglashout

08-01-2018

Douglas/ lariks hout komen we sinds enkele jaren veelvuldig tegen in de Nederlandse tuin. Waar komt dit populaire hout vandaan en wat zijn de eigenschappen?

Lees verder
Gras en Groen Overkappingen is geboren!

Gras en Groen Overkappingen is geboren!

23-12-2017

Graag presenteren wij u ons nieuwe bedrijfsonderdeel Gras en Groen Overkappingen

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Maak vrijblijvend een afspraak!