Overkapping laten plaatsen

Heeft u bij de afgeronde projecten, standaardmodellen, in de showtuin van Gras en Groen of online een fraaie overkapping gezien? En u wilt deze overkapping laten plaatsen bij u in de tuin? Dan is Gras en Groen Overkappingen u uiteraard graag van dienst. De vakbekwame timmermannen en hoveniers kunnen u al het werk uit handen nemen. Van het ontwerp tot de montage en het leggen van bestrating. Lees snel verder hoe wij u met de montageservice helpen.

Waarom een overkapping laten plaatsen?

Vrijwel iedereen kan met enige logica, goed gereedschap en assistentie een overkapping plaatsen. Toch is het, net als bij veel andere werkzaamheden, aan te bevelen dit uit te laten voeren door een vakman. Een overkapping laten plaatsen neemt u niet alleen al het werk uit handen, u krijgt ook de garantie dat dit op een perfecte wijze wordt gedaan!

Alle voordelen van een overkapping laten plaatsen:overkapping laten plaatsen
overkapping laten plaatsen
overkapping laten plaatsen
overkapping laten plaatsen
overkapping laten plaatsen

Gras en Groen Overkappingen

Gras en Groen Overkappingen is onderdeel van het hoveniersbedrijf Gras en Groen. Vanwege de grote vraag naar het plaatsen van overkappingen hebben wij hier een aparte dienstverlening van gemaakt. Daardoor krijgt u advies van een expert en wordt het plaatsen van overkappingen ook door specialisten uitgevoerd.

Bijkomend voordeel van Gras en Groen is dat wij ook andere tuinwerkzaamheden voor u uitvoeren. Het plaatsen van de overkapping gaat veelal gepaard met het aanleggen van een fraai terras onder de overkapping, het aanpassen van de erfafscheiding of het aanplanten van de border. Bij Gras en Groen is uw volledige tuin in goede handen!

Van advies en ontwerp tot plaatsing in uw tuin

Gras en Groen Overkappingen begeleidt u in een aantal stappen richting de door u gewenste overkapping. Dit doen wij door goed te luisteren naar uw wensen en desgewenst een overkapping speciaal voor u op maat te ontwerpen. Mocht u akkoord gaan met de ontworpen overkapping of het tuinhuis en de bijbehorende offerte, dan plannen wij de opdracht direct met u in. Geniet ook u binnenkort al van een heerlijke avond onder de overkapping in uw tuin?

In de volgende stappen begeleiden wij u naar de ideale overkapping:

Overkapping laten plaatsen

Eindelijk is het zover en wordt de overkapping in uw tuin geplaatst. De werkvoorbereiding van Gras en Groen heeft ervoor gezorgd dat alle materialen op tijd zijn geleverd. Wanneer onze medewerkers bij u arriveren kunnen zij dan ook direct voortvarend aan het werk. Tijdens het plaatsen van de overkapping hanteren zij een vaste en efficiënte werkwijze.

De werkwijze in beeldMaak vrijblijvend een afspraak!

Referenties
Overkapping Vught

Ronald Kaptein


5

"Prima maatwerk, mooi afgewerkt."

Overkapping Vught
Referenties
Nieuwsberichten
UPDATE Maatregelen Gras en Groen i.vm. Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

UPDATE Maatregelen Gras en Groen i.vm. Coronavirus
Nieuwsberichten

Wanneer kunt u genieten onder uw overkapping?

U kunt vast niet wachten totdat u onder uw eigen houten overkapping kunt genieten van een mooie zomeravond. Vandaar dat u ongetwijfeld nieuwsgierig bent wanneer deze overkapping bij u in de tuin is gerealiseerd?! Het duurt ongeveer zes weken totdat de overkapping bij u in de tuin is geplaatst.

Het offertetraject duurt bij normale drukte twee weken. Vervolgens kunnen wij binnen vier weken de overkapping plaatsen bij u in de tuin. Hiervoor hebben wij twee à drie werkdagen nodig.

Maak een afspraak of breng een bezoek aan de showtuin

Wilt u de eerste stap zetten richting een sfeervolle overkapping in uw tuin? Dan bieden wij u een tweetal mogelijkheden. In de showtuin bij Gras en Groen in Den Bosch hebben wij een aantal overkappingen staan. U kunt daar een uitstekende indruk krijgen van de kwaliteit van de materialen en de wijze waarop de terrasoverkapping wordt geplaatst.

Daarnaast kunt u online een afspraakverzoek indienen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op een een afspraak in te plannen. Er komt een adviseur bij u thuis langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden op papier te zetten.


Maatwerk overkappingen

Maatwerk in ontwerp en uitvoering

Showtuin

Showtuin met diverse voorbeelden

overkapping laten plaatsen

Ook grondwerk en leggen bestrating

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Overkappingen zijn er in vele soorten en maten. Laat u adviseren door Gras en Groen over verschillende houtsoorten, dakbekleding en voorzieningen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u een overkapping of tuinhuis dat volledig naar uw wensen is ontworpen? Gras en Groen levert maatwerk en gaat met uw wensen en afmetingen aan de slag!

Lees meer
Gras en Groen

Heeft u een schitterende overkapping of een prachtig tuinhuis besteld bij Gras en Groen? De montageservice zorgt voor een perfecte plaatsing bij u thuis.

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Maak vrijblijvend een afspraak!