Overkapping

Een sfeervolle of zeer functionele overkapping in de tuin, wie droomt daar nou niet van? Het is toch heerlijk om het hele jaar buiten in de tuin te kunnen genieten. In de zomer zit je ‘s avonds nog heerlijk buiten onder je terrasoverkapping. En in de winter geniet je optimaal van het kerstgevoel terwijl je glühwein drinkt bij het haardvuur.

Terrasoverkapping in de tuin

Een terrasoverkapping in de tuin is al jarenlang een trend en dus ontzettend populair. En dat is niet zo vreemd. Een overkapping van hout is ontzettend sfeervol en zorgt voor een optimale beleving van het buitenleven. Gras en Groen Overkappingen geeft advies, ontwerpt en monteert overkappingen die aansluiten bij uw wensen en passen bij de situatie in uw tuin.

Voordelen van Gras en Groen Overkappingenoverkapping
overkapping
overkapping
overkapping
overkapping

Overkappingen van hout

Wie een sfeervolle overkapping wilt plaatsen in de tuin komt al snel uit bij een houten overkapping. Hout is een natuurlijk product en daardoor uitermate geschikt voor toepassing in de tuin. De houtstructuur zorgt voor de juiste sfeer of is naar wens te behandelen. Gebeitst of geschilderd zorgt het voor een perfecte match met uw tuinstijl, -ontwerp en uitstraling van uw woning.

Voordelen van een houten overkapping

Zoals reeds omschreven biedt hout vele voordelen. Wij zetten ze nog even voor u op een rij:

Terrasoverkapping in elk denkbaar design

Heeft u een landelijke, moderne of juist een zeer romantische tuin? Voor elke sfeer of tuinstijl is een bijpassende terrasoverkapping te bedenken. Doordat hout zich zeer eenvoudig laat bewerken, is vrijwel elk design realiseerbaar. Gras en Groen Overkappingen levert op dit gebied dan ook maatwerk. Heeft u een foto van een overkapping gemaakt of gevonden op Pinterest? Wij zorgen voor het ontwerp, calculatie en de montage ervan.

In hoofdlijnen onderscheiden we drie verschillende overkappingen, te weten:

Trends op het gebied van overkappingen

Naast het maatwerk hebben wij natuurlijk ook gestandaardiseerde modellen. Deze spelen in op de huidige trends en hebben als voordeel dat ze gunstig zijn geprijsd. Momenteel is met name douglashout ontzettend populair. De robuuste staanders en afwerking met gepotdekselde planken zorgen voor een zeer fraaie overkapping in uw tuin!

Wij hebben de volgende modellen voor u gestandaardiseerd!Overkapping berging Vlijmen
Vlijmen

vanaf € 7.750,-    

Vlijmen

Douglas houten maatwerk overkapping Vlijmen. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder
overkapping berging 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch

vanaf € 7.750,-    

's-Hertogenbosch

Douglas houten maatwerk overkapping 's-Hertogenbosch. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder
Maatwerk overkapping Vught
Vught

vanaf € 4.750,-    

Vught

Douglas houten maatwerk overkapping Vught. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder

Maak vrijblijvend een afspraak!

Referenties
Overkapping Oss

Martin van der Sluijs


5

"'s avonds zitten we regelmatig heerlijk te genieten onder onze prachtige overkapping"

Overkapping Oss
Referenties
Nieuwsberichten
UPDATE Maatregelen Gras en Groen i.vm. Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

UPDATE Maatregelen Gras en Groen i.vm. Coronavirus
Nieuwsberichten

Voorzieningen onder uw overkapping

Wanneer u heerlijk geniet onder uw nieuwe overkapping in de tuin wilt u waarschijnlijk ook van alle gemakken zijn voorzien. Wij denken graag met u mee en leggen de gewenste voorzieningen aan. Denk aan stroom voor elektrische apparatuur en verlichting. Dakbedekking en hemelwaterafvoer, een buitenkraan of de mogelijkheid om een gasfles voor uw kachel uit het zicht te plaatsen.

Vakkundige montage bij u thuis

Natuurlijk kunt u de gekochte overkapping afhalen bij Gras en Groen in Den Bosch en zelf in elkaar zetten. Maar u kunt ook kiezen voor de zekerheid van onze montageservice. Gras en Groen Overkappingen zorgt naar wens voor de vakkundige montage bij u thuis. De zeer ervaren timmermannen bieden u de garantie dat de houten constructie op de juiste wijze wordt gemonteerd en fraai afgewerkt!

Maak een afspraak of breng een bezoek aan de showtuin

Wilt u de eerste stap zetten richting een sfeervolle overkapping in uw tuin? Wij bieden u hiertoe een tweetal mogelijkheden. In de showtuin bij Gras en Groen in Den Bosch hebben wij een aantal overkappingen staan. U kunt daar een uitstekende indruk krijgen van de kwaliteit en de wijze waarop de terrasoverkapping wordt geplaatst.

Daarnaast kunt u online een afspraakverzoek indienen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een een afspraak in te plannen. Er komt dan een adviseur bij u thuis langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden op papier te zetten.


Maatwerk overkappingen

Maatwerk in ontwerp en uitvoering

Showtuin

Showtuin met diverse voorbeelden

overkapping laten plaatsen

Ook grondwerk en leggen bestrating

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Overkappingen zijn er in vele soorten en maten. Laat u adviseren door Gras en Groen over verschillende houtsoorten, dakbekleding en voorzieningen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u een overkapping of tuinhuis dat volledig naar uw wensen is ontworpen? Gras en Groen levert maatwerk en gaat met uw wensen en afmetingen aan de slag!

Lees meer
Gras en Groen

Heeft u een schitterende overkapping of een prachtig tuinhuis besteld bij Gras en Groen? De montageservice zorgt voor een perfecte plaatsing bij u thuis.

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Maak vrijblijvend een afspraak!