Douglas overkapping

Bent u op zoek naar een douglas overkapping om deze te (laten) plaatsen in uw tuin? Gras en Groen Overkappingen kan u ongetwijfeld helpen aan een fraaie overkapping, gemaakt van douglashout. U heeft de keuze uit een zeer uitgebreide catalogus met standaardmodellen of laat een douglas overkapping speciaal voor uw tuin op maat maken!

De douglashout overkapping

Douglashout is duurzaam en heeft een fijne en warme uitstraling. Een ideale houtsoort voor het maken van een overkapping in uw tuin. Op het moment zijn duurzame douglas overkappingen erg populair. En dat is niet zo vreemd! Er zijn veel oorzaken voor de populariteit aan te wijzen!

Voordelen van een douglas overkapping:douglas overkapping
douglas overkapping
douglas overkapping
douglas overkapping
douglas overkapping

Sfeervolle en robuuste douglas overkapping

Allereerst de sfeer die het douglashout oproept. Het hout heeft een warme, rood-bruinachtige kleur en zorgt voor een sfeervolle uitstraling van de douglas overkapping. Ideaal voor een romantisch avondje! Daarnaast maken we van douglashout veel robuuste balken, welke we gebruiken als staander. Tezamen zorgen zij voor een robuust uiterlijk.

Mogelijkheden met douglashout

Dankzij de populariteit van het douglashout zijn er inmiddels ontzettend veel mogelijkheden. Denk aan mes- en groefplanken of potdekselplanten voor het dichtmaken van de wanden. Ook voor het dakbeschot heeft u verschillende opties. Underlaymentplaten zijn relatief goedkoop, maar er zijn ook speciale planken van douglashout.

Kenmerken douglashout

Douglashout voor de overkappingen is afkomstig van de douglasspar en staat bekend als duurzaam. Waarom is het douglashout nou eigenlijk zo duurzaam?

 

Douglashout  
Herkomst Afkomstig van de douglasspar Noord-Europa
Uitstraling Roze bruin, warme uitstraling.
Duurzaamheidsklasse 3 kernhout
Toepassingen Robuuste landelijke overkappingen
Voordelen Onbehandeld, duurzaam en robuust
Nadelen Vergrijst, grof, splintert, beperkt beschikbaar i.v.m. quota


Maak vrijblijvend een afspraak!

Referenties
Buitenkeuken en overkapping Den Bosch

Sander Zijderveld


5

"Wij komen nog amper binnen in de zomer"

Buitenkeuken en overkapping Den Bosch
Referenties
Nieuwsberichten
UPDATE Maatregelen Gras en Groen i.vm. Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

UPDATE Maatregelen Gras en Groen i.vm. Coronavirus
Nieuwsberichten

Douglashout standaard overkappingen

Gras en Groen Overkappingen heeft een zeer uitgebreide catalogus met standaardmodellen. Grote kans dat u hieruit een keuze kunt maken! De overkappingen kennen verschillende designs, afwerkmogelijkheden en afmetingen.

De douglas overkapping krijgt u als bouwpakket bij u thuis geleverd óf kunt u door de montageservice van Gras en Groen laten plaatsen. Voor het uitzoeken van een overkapping nodigen wij u graag uit in de showtuin. Hier hebben we enkele standaardmodellen staan en in de showroom ligt de hele catalogus voor u klaar. Daaruit kunt u een goede keuze maken voor uw tuin.

Douglas overkapping op maat

Ondanks het grote aanbod kan het zijn dat de standaardmodellen niet volledig aan uw wensen tegemoet komen. In dat geval ontwerpen wij een douglas overkapping voor u op maat. De douglas overkapping krijgt dan precies het formaat en uiterlijk dat u wenst.

Voor een maatwerk overkapping komen wij bij u thuis langs om uw wensen te inventariseren en nauwkeurig in te meten. Uiteraard geven wij indien gewenst ook direct advies over verschillende keuzemogelijkheden. U ontvangt binnen twee weken een ontwerp en passende offerte.

Gaat u vervolgens akkoord? Binnen 21 dagen voeren wij de werkzaamheden voor u uit. Bij maatwerk zorgen wij in de meeste gevallen ook voor het plaatsen van de overkapping. U kunt een afspraak maken voor maatwerk middels het offerteformulier of door langs te komen bij Gras en Groen.

Douglas overkapping laten plaatsen

Wil u de zekerheid dat uw douglas overkapping op de perfecte wijze wordt geplaatst? Maak gebruik van de montageservice van Gras en Groen. Naast het plaatsen van de overkapping kunnen wij ook het grondwerk en het leggen van bestrating voor u verzorgen. Gras en Groen Overkappingen maakt deel uit van een volwaardig hoveniersbedrijf dat u volledig ontzorgt en ervoor zorgt dat alle werkzaamheden in één beheer zijn. 


Maatwerk overkappingen

Maatwerk in ontwerp en uitvoering

Showtuin

Showtuin met diverse voorbeelden

overkapping laten plaatsen

Ook grondwerk en leggen bestrating

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Overkappingen zijn er in vele soorten en maten. Laat u adviseren door Gras en Groen over verschillende houtsoorten, dakbekleding en voorzieningen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u een overkapping of tuinhuis dat volledig naar uw wensen is ontworpen? Gras en Groen levert maatwerk en gaat met uw wensen en afmetingen aan de slag!

Lees meer
Gras en Groen

Heeft u een schitterende overkapping of een prachtig tuinhuis besteld bij Gras en Groen? De montageservice zorgt voor een perfecte plaatsing bij u thuis.

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Maak vrijblijvend een afspraak!