Overkapping met berging

Wilt u een overkapping met een berging kopen en/of laten monteren bij u in de tuin? Dan bent u bij Gras en Groen Overkappingen uit Den Bosch aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat opbergruimte schaars is. Het plaatsen van een overkapping is geen oplossing voor dit probleem. U heeft natuurlijk geen zin om tegen gereedschappen en fietsen aan te kijken wanneer u een keer lekker rustig in de tuin gaat zitten. Een overkapping met berging of opbergruimte biedt dan uitkomst!

Fraaie opbergruimte onder uw overkapping

Alle overkappingen die wij plaatsen zijn van hout. Daardoor zijn de mogelijkheden om de varieren en een oplossing op maat te bieden eindeloos. Geheel in stijl met de overkapping en voorzien van deuren, ramen en voorzieningen zoals elektra kunnen wij een berging voor u ontwerpen.

Dit kunnen wij naar eigen inzicht intekenen maar wij kunnen ook inspelen op uw wensen. De opbergruimte kan namelijk ook geïsoleerd worden zodat u een fijne werkplaats heeft. Of er kan bijvoorbeeld een ruimte worden gecreëerd voor pomp en filterinstallaties voor de vijver of zwembad.

Voordelen van een berging met opbergruimte:Overkapping met berging
Overkapping met berging
Overkapping met berging
Overkapping met berging
Overkapping met berging

Mogelijke combinaties overkapping met berging

Hoe komt uw overkapping met berging eruit te zien? Eigenlijk is dat geheel aan u. In veel gevallen zal één van de standaard overkappingen van Gras en Groen aan uw wensen tegemoet komen. Maar het kan zijn dat uw tuin incourante afmetingen kent of u speciale wensen heeft. In die gevallen maken wij graag een ontwerp op maat voor u.

In hoofdlijnen onderscheiden we de volgende overkappingen met berging:

Waarmee wordt de berging gemaakt?

De berging wordt in dezelfde stijl afgewerkt als de wanden van de overkapping. Kiest u voor gepotdekselde planken, dan zal ook hiermee de tussenwand gevormd worden. Door voor hetzelfde design te kiezen creëert u eenheid en rust.

Afwerking van de wanden

Voor het vormen van wanden heeft u de volgende keuzes:

Ramen en deuren

Voor het maken van ramen en deuren maken wij gebruik van standaard kozijnen. Deze zijn voorzien van hang en sluitwerk en kunnen eenvoudig in uw toekomstige berging worden ingepast. De ramen kunnen zowel in enkel als in dubbelglas worden uitgevoerd.

Gestandaardiseerde overkappingen incl. montageOverkapping berging Vlijmen
Vlijmen

vanaf € 7.750,-    

Vlijmen

Douglas houten maatwerk overkapping Vlijmen. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder
overkapping berging 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch

vanaf € 7.750,-    

's-Hertogenbosch

Douglas houten maatwerk overkapping 's-Hertogenbosch. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder

Maak vrijblijvend een afspraak!

Referenties
Douglas overkapping met berging Tiel

Theo van Krieken


5

"Gras en Groen heeft bij ons een overkapping geplaatst en we er heel tevreden mee."

Douglas overkapping met berging Tiel
Referenties
Nieuwsberichten
Warm en sfeervol overwinteren in de tuin

Wilt u warm en sfeervol overwinteren in de tuin? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een houten overkapping in uw tuin!

Warm en sfeervol overwinteren in de tuin
Nieuwsberichten

Voorzieningen in de berging

Net als onder de overkapping kunnen wij ook in uw berging de gewenste voorzieningen aanbrengen. Denk hierbij aan stromend water, elektra of houten schappen voor vaste opbergruimten. Bespreek uw wensen en wij zorgen ervoor dat uw berging compleet wordt opgeleverd.

Wilt u genieten van het buitenleven en extra opbergruimte?

Is die fraaie overkapping met berging hetgeen waar het in uw tuin nog aan ontbreekt? Zet dan nu een eerste stap en binnenkort kunt u ook optimaal genieten van het buitenleven. U kunt de eerste stap zetten door online een vrijblijvende afspraak te maken of door langs te komen in de showtuin van Gras en Groen. In Den Bosch hebben wij bij ons bedrijfspand verschillende overkappingen staan. Wij vertellen u daar graag meer over alle mogelijkheden!

Openingstijden van de showtuin

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak    
Zondag Gesloten

Maatwerk overkappingen

Maatwerk in ontwerp en uitvoering

Showtuin

Showtuin met diverse voorbeelden

overkapping laten plaatsen

Ook grondwerk en leggen bestrating

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Overkappingen zijn er in vele soorten en maten. Laat u adviseren door Gras en Groen over verschillende houtsoorten, dakbekleding en voorzieningen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u een overkapping of tuinhuis dat volledig naar uw wensen is ontworpen? Gras en Groen levert maatwerk en gaat met uw wensen en afmetingen aan de slag!

Lees meer
Gras en Groen

Heeft u een schitterende overkapping of een prachtig tuinhuis besteld bij Gras en Groen? De montageservice zorgt voor een perfecte plaatsing bij u thuis.

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Maak vrijblijvend een afspraak!