Overkapping met berging

Wilt u een overkapping met een berging kopen en/of laten monteren bij u in de tuin? Bij Gras en Groen Overkappingen uit Den Bosch bent u aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat opbergruimte schaars is. Het plaatsen van een overkapping is geen oplossing voor dit probleem. U heeft natuurlijk geen zin om tegen gereedschappen en fietsen aan te kijken wanneer u een keer lekker rustig in de tuin gaat zitten. Een overkapping met berging of opbergruimte biedt dan uitkomst!

Fraaie opbergruimte onder uw overkapping

Al onze overkappingen zijn van hout. Daardoor zijn er legio mogelijkheden om te variëren en een oplossing op maat te bieden. Geheel in stijl met de overkapping en voorzien van deuren, ramen en voorzieningen zoals elektra ontwerpen wij een berging voor u.

Dit tekenen wij naar eigen inzicht in, maar wij kunnen ook inspelen op uw wensen. De opbergruimte kan namelijk ook geïsoleerd worden zodat u een fijne werkplaats heeft. Of er kan bijvoorbeeld een ruimte worden gecreëerd voor pomp- en filterinstallaties voor de vijver of het zwembad.

Voordelen van een berging met opbergruimte:Overkapping met berging
Overkapping met berging
Overkapping met berging
Overkapping met berging
Overkapping met berging

Mogelijke combinaties overkapping met berging

Hoe komt uw overkapping met berging eruit te zien? Eigenlijk is dat geheel aan u. In veel gevallen zal één van de standaardoverkappingen van Gras en Groen aan uw wensen tegemoet komen. Maar het kan zijn dat uw tuin nét iets andere afmetingen heeft of u speciale wensen heeft. In die gevallen maken wij graag een ontwerp op maat voor u.

In hoofdlijnen onderscheiden we de volgende overkappingen met berging:

Waarmee wordt de berging gemaakt?

De berging werken we in dezelfde stijl af als de wanden van de overkapping. Kiest u voor gepotdekselde planken? Dan vormen we hiermee ook de tussenwand. Door hetzelfde design creëert u eenheid en rust.

Afwerking van de wanden

Voor het vormen van wanden heeft u de volgende keuzes:

Ramen en deuren

Voor het maken van ramen en deuren maken wij gebruik van standaardkozijnen. Deze zijn voorzien van hang- en sluitwerk en passen eenvoudig in uw toekomstige berging in. Voor de ramen heeft u de keuze uit enkel of dubbelglas. 

Gestandaardiseerde overkappingen incl. montageOverkapping berging Vlijmen
Vlijmen

vanaf € 7.750,-    

Vlijmen

Douglas houten maatwerk overkapping Vlijmen. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder
overkapping berging 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch

vanaf € 7.750,-    

's-Hertogenbosch

Douglas houten maatwerk overkapping 's-Hertogenbosch. Inclusief montage en dakbedekking.

Lees verder

Maak vrijblijvend een afspraak!

Referenties
Pergola plaatsen Amerzoden

Ed van Lingen


5

"De werkzaamheden werden keurig en vakkundig uitgevoerd: chapeau."

Pergola plaatsen Amerzoden
Referenties
Nieuwsberichten
Sluit uw overkapping af met een glazen schuifpui

Steeds meer mensen zien de tuin en hun terrasoverkapping als uitbreiding van de woonruimte. Om uw overkapping ook voor het oog bij het woongedeelte te betrekken, is een glazen schuifpui perfect.

Sluit uw overkapping af met een glazen schuifpui
Nieuwsberichten

Voorzieningen in de berging

Net als onder de overkapping kunnen wij ook in uw berging de gewenste voorzieningen aanbrengen. Denk hierbij aan stromend water, elektra of houten schappen voor vaste opbergruimten. Bespreek uw wensen en wij zorgen voor complete oplevering van uw berging.

Wilt u genieten van het buitenleven en extra opbergruimte?

Is die fraaie overkapping met berging hetgeen waar het in uw tuin nog aan ontbreekt? Zet nu een eerste stap en geniet binnenkort optimaal van het buitenleven. Maak online een vrijblijvende afspraak of kom langs in de showtuin van Gras en Groen in Den Bosch waar verschillende overkappingen staan. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden!

Openingstijden van de showtuin

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak    
Zondag Gesloten

Maatwerk overkappingen

Maatwerk in ontwerp en uitvoering

Showtuin

Showtuin met diverse voorbeelden

overkapping laten plaatsen

Ook grondwerk en leggen bestrating

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Overkappingen zijn er in vele soorten en maten. Laat u adviseren door Gras en Groen over verschillende houtsoorten, dakbekleding en voorzieningen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u een overkapping of tuinhuis dat volledig naar uw wensen is ontworpen? Gras en Groen levert maatwerk en gaat met uw wensen en afmetingen aan de slag!

Lees meer
Gras en Groen

Heeft u een schitterende overkapping of een prachtig tuinhuis besteld bij Gras en Groen? De montageservice zorgt voor een perfecte plaatsing bij u thuis.

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Maak vrijblijvend een afspraak!