Tuinhuis

Bent u op zoek naar een sfeervol tuinhuis dat uitstekend past in uw tuin? Dan kunnen wij u bij Gras en Groen Overkappingen vast verder helpen. We begeleiden u met het maken van een keuze uit onze uitgebreide catalogus of ontwerpen een tuinhuis op maat. 

Bent u handig en wilt u het tuinhuis zelf gaan plaatsen? Bij ons kunt u terecht voor alle materialen, zodat u direct aan de slag kunt. Bent u zelf niet zo’n klusser en zou u graag de zekerheid hebben dat uw tuinhuis op perfecte wijze wordt geplaatst? Wij hebben enkele ervaren monteurs in dienst die u 100% tevredenheidsgarantie geven.

Voordelen van Gras en Groen Overkappingen

Een tuinhuis heeft u waarschijnlijk zo gevonden. Wie “tuinhuis” intypt in een zoekmachine krijgt legio voorbeelden. Gras en Groen Overkappingen onderscheidt zich van de meeste partijen door u volledig te ontzorgen. Dat doen wij vanaf het advies tot en met de montage bij u thuis.

De voordelen van Gras en Groen Overkappingen voor u op een rij:tuinhuis
tuinhuis
tuinhuis
tuinhuis
tuinhuis

Een tuinhuis in de door u gewenste stijl

Tijdens uw zoektocht naar het perfecte tuinhuis bent u er vast al talloze tegengekomen. Maar welk tuinhuisje past nu goed in uw tuin? Bij Gras en Groen hebben wij een zeer ruim assortiment. Grote kans dat u direct vindt waar u naar op zoek bent. Is dat niet zo? Onze ontwerper maakt graag samen met u een tuinhuisje dat volledig naar uw wensen is.

Zoals gezegd zijn er tuinhuizen in diverse soorten en maten. In hoofdlijnen zijn er wel een aantal soorten te onderscheiden, voornamelijk op basis van het type dak:

Geschikte houtsoorten voor een tuinhuis

Voor een tuinhuis zijn niet alle houtsoorten even geschikt. In weer en wind buiten staan heeft invloed op hout en u wilt natuurlijk wel verzekerd zijn van een lange levensduur. Gras en Groen Overkappingen biedt tuinhuizen aan in verschillende houtsoorten. Deze zijn behandeld of onbehandeld langdurig bestand tegen extreem weer en houtrot.

Grenenhout

Grenen is een houtsoort die afkomstig is van de grove den. Door de grote kwasten en nerftekening wordt deze houtsoort nog maar zelden toegepast. Grenenhout moet u altijd impregneren om houtrot tegen te gaan.

Vurenhout

De keuze tussen douglas en vurenhout is vooral een kwestie van smaak. Vuren is afkomstig van de fijnspar en heeft een mooie tekening van het hout en is bezig met een comeback. In dezelfde grove stijl als het douglashout monteren wij tuinhuizen van vurenhout. Het splintert minder en vergrijst ook nog eens minder snel dan douglashout. 

Douglashout

Douglashout bleef de afgelopen jaren maar terrein winnen. Met dit hout zijn tuinhuizen in alle designs mogelijk. De robuuste uitstraling leidde tot een grote vraag naar dit type houten tuinhuizen; in stoere, moderne of landelijke tuinen is het een absolute meerwaarde. 

Eikenhout

Eikenhout is eigenlijk de enige hardhoutsoort die gebruikt wordt voor overkappingen. Voor een zeer landelijke uitstraling kiest u voor eikenhouten balken, zowel voor de staanders als voor de dakconstructie. Let wel op: eikenhout kan sterk scheuren. Dit zegt niets over de kwaliteit van het hout, maar zorgt voor een rustieke uitstraling. Daar moet u natuurlijk wel van houden!Maak vrijblijvend een afspraak!

Referenties
Landelijke overkapping Engelen

Sjack van Zandvoort


5

"Zeer prettig bedrijf met echte vakmensen, doen wat ze beloven en leveren echt kwaliteit!"

Landelijke overkapping Engelen
Referenties
Nieuwsberichten
UPDATE Maatregelen Gras en Groen i.vm. Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

UPDATE Maatregelen Gras en Groen i.vm. Coronavirus
Nieuwsberichten

Kom eens langs in onze showtuin

Voor een persoonlijk en passend advies komt u lang in onze showtuin waar verschillende tuinhuisjes en overkappingen staan. De gebruikte materialen en het ontwerp geven u een uitstekende indruk van hoe dit er bij u in de tuin uit komt te zien.


Maatwerk overkappingen

Maatwerk in ontwerp en uitvoering

Showtuin

Showtuin met diverse voorbeelden

overkapping laten plaatsen

Ook grondwerk en leggen bestrating

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Overkappingen zijn er in vele soorten en maten. Laat u adviseren door Gras en Groen over verschillende houtsoorten, dakbekleding en voorzieningen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u een overkapping of tuinhuis dat volledig naar uw wensen is ontworpen? Gras en Groen levert maatwerk en gaat met uw wensen en afmetingen aan de slag!

Lees meer
Gras en Groen

Heeft u een schitterende overkapping of een prachtig tuinhuis besteld bij Gras en Groen? De montageservice zorgt voor een perfecte plaatsing bij u thuis.

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Maak vrijblijvend een afspraak!