Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u het antwoord op de 5 meest gestelde vragen. Staat uw vraag en antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Wordt het een tuinhuis of een overkapping?

Het kan erg lastig zijn om een goede keuze te maken tussen een tuinhuis of een overkapping. Gelukkig kan er ook een combinatie gemaakt worden of wellicht helpt ons advies u de juiste keuze te maken. Kom eens langs in onze showtuin en spreek uw wensen/ eisen met één van onze medewerkers. Wij weten samen met u vast de juiste oplossing te vinden!

Levert Gras en Groen Overkappingen ook maatwerk?

Ja natuurlijk leveren wij ook maatwerk. Dit is zelfs één van onze sterkere punten. In de showtuin of tijdens een advies gesprek bij u thuis nemen wij uw wensen en de afmetingen op waarmee wij aan de slag gaan. Wij brengen ontwerpen het tuinhuis of de overkapping speciaal voor u en brengen daar een passende offerte bij uit. De plaatsing kunnen wij vervolgens verzorgen met onze montage service.

Welke garanties ontvang ik van Gras en Groen?

Gras en Groen Overkappingen werkt uitsluitend met hoogwaardige producten. U ontvangt dan ook langdurig garantie op de gebruikte materialen en de constructie. Wij geven geen garantie op product eigen afwijkingen zoals het vergrijzen van hout of de mogelijke werking ervan.

Daarnaast ontvangt u 100% tevredenheidsgarantie. Mocht de montage of het gebruikte materiaal niet aan uw verwachting tegemoet komen dan lossen wij dit kostenloos voor u op. 

  • 10 jaar garantie op alle vormen van dakbedekking
  • 10 jaar garantie op gebruikte houtsoorten
  • 10 jaar garantie op montage
  • 1 jaar garantie op hang en sluitwerk

Heb ik een vergunning nodig?

In de meeste gevallen is een omgevingsvergunning niet nodig. De afspraken verschillen echter per gemeente en soms ook nog eens per lokatie. Het beste kunt u dus het zekere voor het onzekere nemen. Kijk voor meer informatie op de website www.omgevingsloket.nl

Hoe wordt de fundering voor het tuinhuis gevormd?

De staanders van een overkapping worden doorgaans op betonpoeren gezet. Nadat de poeren op de juiste hoogte zijn gesteld worden deze aangestort met beton. Tussen de staanders worden opsluitbanden geplaatst, deze banden ondersteunen de wanden van de constructie. Nadat de volledige constructie is geplaats kan er diverse manieren een verharding worden aangelegd. Dit kan met alle soorten sierbestrating of met een houten vlonder. 
Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand
Contactinformatie
Vertel het verder
Maak vrijblijvend een afspraak!